ANA SAYFA
HAKKIMIZDA
ŞUBELER
ÜRÜNLERİMİZ
İLETİŞİM

BÖREK
Hamrunuzun bir yüzeyini yani iç kısmını malzeme olarak pastırma,sucuk, sosis,salam,peynir, mazı,ıspanak,lor,çökelek peyniri,kesik gibi tahin gibi malzemeleri kullanabilirsiniz
KIYMALI BÖREK
İyive kıyılmış veya rendelenmiş soğan yağda kavrulduktan sonra kıyma ilave edilerek tekrar kavrulur.Soğutularak malzeme olarak kullanılır.Hazırlanan hamura yumurta sarısı sürerek 1 cm'lik aralıklarla tepsiye döşeyiniz.tepsinizi 150-170 derecelerde kızdırılmış fırınınıza sürerek pişirebilirsiniz
PASTA
Fırınızda bir kat olarak pişireceğiniz Dildade hamurlarını evinizde mevcut pasta kalıpları ile istediğiniz şekli verip pişirebilirsiniz.Hamurların arasına kuruyemiş malzemesi, jöle,marmelat,reçel,krema gibi değişik pasta malzemeleri koyup üzerine hindistan cevizi, antep fıstığı dökerek yine yukarıda belirttiğimiz gibi pişirip servis yapabilirsiniz. Hamurunuzu 1-1,5 cm'lik çubuklar halinde keserek katlayarak dildade cips elde edebilirsiniz.
TATLI
Börekte olduğu gibi dildade hamuruna ceviz,fındık,badem ezmesi ile ayva,zerdali,kayısı gibi marmelat malzemeleri ile birlikte pişirerek üzerine bol miktarda pudra şekeri serperek servis yapabilirsiniz.Ayrıca,kuruyemiş malzemesi olarak kullanılarak pişirilen dildade hamurlarımızla üzerlerine şurup dökerek baklava da elde edebilirsiniz
POĞAÇA
Dildade hamurlarının dört uç köşesinden içeriye almak suretiyle içerine dilediğiniz malzemeyi ilave ederek üzerine yumurta sarısı sürerek susamla süsleyebilir ve öylece pişirebilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFA